Home / Tag Archives: FolkArt

Tag Archives: FolkArt

Festivali Folklorik ‘’FolkArt Berat’’

Në Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, Bashkia Berat organizoi në Kalanë e Beratit në vendin e quajtur Akropoli, Festivalin Folklorik ‘’FolkArt Berat’’ . Në këtë event u shpalosën vlerat më të mira të tradisës popullore të këngëve dhe valleve të trevave të Beratit, Skraparit, Urës Vajgurore, Poliçanit dhe Kuçovës. Festivali …

Read More »