Home / Tag Archives: femijet2

Tag Archives: femijet2

” Fundjava e Fëmijëve ”

“Fundjava e Fëmijëve’’ – ka argëtuar vogëlushët e qytetit,duke krijuar atmosfere festive me DJ Party për fëmijë nga DJ Besi, animacione dhe face painting nga NEA Decor,personazhet me te dashura per femije , lojra zbavitese,koncert folk i fëmijëve të Urës Vajgurore dhe Teatër me Kukulla. Teatri i Kukullave Berat, me …

Read More »