Home / Tag Archives: dldp

Tag Archives: dldp

Takimi me ekipin e DLDP

#BashkiaBerat priti sot ekipin e DLDP (Decentralization and Local Development Program), një instrument i mbështetur nga qeveria zvicerane, ku fokusi ishte mbështetja dhe përmirësimi i shërbimeve publike në pikëpamjen e marrëdhënies “Bashki – Njësi Administrative (ish komunat)”, nevojat që ne kemi, si dhe bashkëpunimi i pushtetit ekzekutiv dhe legjislativ të …

Read More »