Home / Tag Archives: banesasociale

Tag Archives: banesasociale

Takimi per banesat sociale

Takimi i zhvilluar per banesat sociale me Perfaqesues te Bashkise Berat , Entit Kombetar te Banesave, BKT ,Alpha Bank dhe qytetare ,te cileve u eshte miratuar strehimi me Vendim te Keshillit Bashkiak, ne banesen e ndertuar nga Enti Kombëtar I Banesave. Takimi ishte organizuar ne forme bashkebisedimi me qytetaret e …

Read More »