Home / Tag Archives: azhr

Tag Archives: azhr

Takimi me Agjensine e Zhvillimit te Rajoneve 3

Gjatë diskutimeve me ekspertë të Agjensisë Rajonale të Zhvillimit 3 me qendër në Korçë, ku u trajtuan projekte të përbashkëta  në fushën e zhvillimit rajonal, turizmit dhe investimeve kapitale në Rajonin e Beratit. Agjensia e Zhvillimit Rajonal 3 është një ndër katër Agjensitë e Zhvillimit në Shqipëri, e cila do të …

Read More »