Home / Tag Archives: 3144

Tag Archives: 3144

Ekspozita “Mbro & Promovo”

Revista Art & Trashëgiminë bashkepunim me Fondacionin Trashegimia pa Kufij dhe Bashkinë Berat hap ekspozitën “Mbro & Promovo” Ditën e  hënë, më 3 shtator 2012 në orën 18 : 30 në Parkun terk Biblioteka ‘’V.Buharaja’’Berat Ekspozita do të qëndrojë e hapur në Berat me pas ne Qendren Mesjetarenga data 3 deri …

Read More »