Home / Tag Archives: 18

Tag Archives: 18

18 Prill, Dita e Monumenteve te Kultures

Me rastin e 18 Prillit, Dites Nderkombetare te Monumenteve te Kultures, Bashkia Berat, Drejtoria Rajonale e Kultures Kombetare dhe Drejtoria Arsimore ne Berat organizuan nje sere aktivitetesh te cilat ne qender te tyre kishin rinine dhe trashegimine. Midis drejtorive u nenshkrua nje marreveshje e cila angazhon te rinjte te marrin …

Read More »