Home / Njoftime / Programi i Dites se Veres

Programi i Dites se Veres

Ora. 09:00            Demostrimi muzikor i trumpetes se Bagicllarit ne shetitoren Republika

Ora 09:15             Demostrim Rafting ne lumin Osum, me nxenesit e shkollave te mesme

Ora. 10:30            Ekspozite me dokumente historike nga Bagicllari qe lidhen edhe me Beratin ne galerine e arteve Eduard Lear

Ora. 11: 00 Koncert ne Kala me Grupet e Qendres Kulturore dhe kengetar te ftuar, grupi muzikor i Bagicllarit si dhe Grupi Muzikor i Ulqinit

Home / Announcements / Summer Day Program

Summer Day Program

Ora. 09:00            Demostrimi muzikor i trumpetes se Bagicllarit ne shetitoren Republika

Ora 09:15             Demostrim Rafting ne lumin Osum, me nxenesit e shkollave te mesme

Ora. 10:30            Ekspozite me dokumente historike nga Bagicllari qe lidhen edhe me Beratin ne galerine e arteve Eduard Lear

Ora. 11: 00 Koncert ne Kala me Grupet e Qendres Kulturore dhe kengetar te ftuar, grupi muzikor i Bagicllarit si dhe Grupi Muzikor i Ulqinit