Home / Të Reja / Përkujtim Dëshmorëve të Atdheut

Përkujtim Dëshmorëve të Atdheut

Ne daten 27.11.2012, ne Lapidarin në Lulishten Deshmoret e Kombit u perkujtuan Deshmoret e rene te Atdheut. Bashkia Berat ne bashkepunim me familjen Fratari kreu rikonstruksionin e ketij Lapidari me rastin e 100 vjetorit te Pavaresise. Ne perkujtim ishin te pranishem autoritetet me te larta perfaqesuese te qytetit te Berati si dhe  qytetare, familjaret e deshmoreve etj.

Home / News @en / Commemorating the Martyrs of Albania

Commemorating the Martyrs of Albania

On 27.11.2010 were commemorated the Martyrs of Albania. The Municipality of Berat reconstructed the Obelisk dedicated to the Martyrs.