Home / Njoftime / Njoftim ” Per fillimin e proçedurave per ndarjen e tete apartamenteve me kosto te ulet te ndertuara nga Enti Kombetar i Banesave “

Njoftim ” Per fillimin e proçedurave per ndarjen e tete apartamenteve me kosto te ulet te ndertuara nga Enti Kombetar i Banesave “

Njoftim

Bashkia Berat fillon proçedurën e ndarjes së 8 apartamenteve me kosto të ulët të ndërtuar nga Enti Kombëtar i Banesave , për familjet që kanë aplikuar si të pastrehë pranë bashkisë. Struktura dhe sipërfaqet e apartamenteve janë:

3 Ap me strukturë 2+1 me sipërfaqe 90.9 m2

2 Ap me strukturë 2+1 me sipërfaqe 71.6 m2

3 Ap me strukturë 1+1 me sipërfaqe 54 m2
Familjet përfituese duhet të plotësojnë kriterin e të ardhurave familjare mujore për:

Ap 2+1 me sip 90.9 m2 ,këto të ardhura duhet të jenë në vlerën mbi 57,000 lekë/muaj

Ap 2+1 me sip.71.6 m2 në vlerën mbi 45,000 lekë/muaj

Ap 1+1 me sip.54 m2 në vlerën mbi 35,000 lekë/muaj .
Per informacion më të detajuar të interesuarit të paraqiten pranë Bashkisë ose lexojne ne linkun

http://bashkiaberat.gov.al/?page_id=10409