Home / Aktivitete / Maturantet më të mirë

Maturantet më të mirë

Ne datën 24 Dhjetor, ditën e Hënë, Bashkia Berat organizoi Mbrëmjen e Maturantëve më të Mirë të Shkollave të Mesme të Qytetit të Beratit. Mbrëmja u organizua në Restorant Pasarela mes një ambienti të gëzueshëm. Për të pranishmit Bashkia shtroi edhe një kokteil ndërsa kryetari Fadil Nasufi mbajti një fjalim falënderimi për Maturantët si dhe i inkurajoi ta më tej në arritjet e tyre akademike.

Home / Activities / Best Twelve Year Grade Students

Best Twelve Year Grade Students

On 24 December, the Municipality of Berat organized the Day of the Best Twelve Year Grade students in the city of Berat. An activity was held in Pasarela restaurant in an enjoyable atmosphere. The Municipality organized for the students that were present a cocktail  and the Mayor gave a speech on the achievements of the students.