Home / Të Reja / Koncert Rinor

Koncert Rinor

Në datën 8 Korrik, me rastin e 5 –vjetorit të Hyrjes së Beratit në UNESCO, në Lagjen Kala u organizua një Koncert Rinor me artiste te rinj këngëtarë dhe kërcimtarë. Qëllimi i aktivitetit ishte gjallërimit i Trashëgimisë Kulturore nëpërmjet të rinjve. Aktiviteti u mbështet nga Bashkia Berat, Klubi Kiwanis dhe Ambasadorët e Natyrës. Aktiviteti theu heshtjen e Kalasë dhe mblodhi shumë qytetarë dhe turistë nën tingujt e bukur të zërave rinor.

Home / News @en / Youth Concert

Youth Concert

On 8 July, on the occasion of the 5th Anniversary of the inscription of Berat in the UNESCO lIst, a youth concert was organized in the castle. Many young artists and singers participated in the activity which aimed to revitalize cultural heritage with youth. The activity was supported by the Municipality of Berat, Kiwanis Club and the Outdoor Ambassadors. The activity broke the silence in the castle and many tourists and citizens gathered by the beautiful sounds of youth voices.