Home / Aktivitete / Koncert me rastin 100 Vjetorit të Pavarësisë

Koncert me rastin 100 Vjetorit të Pavarësisë

Në vazhdën e aktiviteteve të organizuara me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë, Bashkia Berat në Bashkëpunim me spitalin Amerikan tëTiranës organizua një koncert në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani në të cilin ishin të ftuar këngëtar dhe kërcimtar të njohur të vendit.

Home / Activities / A concert on the occasion of the 100 Anniversary of Indipendence

A concert on the occasion of the 100 Anniversary of Indipendence

In the context of the activities organised on the occassion of the 100th anniversary of Indipendence, the Municipality of Berat in collaboration with the American Hospital of Tirana organised a concert in the Palace of Culture Margarita Tutulani. In the koncert were invited to perform well known dancers and singers in the country.