Home / Komisionet

Komisionet

  • Komisionet

1.Komisioni i Infrastrukturës,Shërbimeve,Transportit,Administrimit të Territorit

a)Dashmira Tahiraj-N/kryetar

b)Donald Molishti-Anëtar

c)Elona Hoxha-Anëtar

d)Alban Gjoka-Anëtar

 

 

2.Komisioni i ekonomisë,Financës dhe Shërbimeve Sociale

a)Krenar Suku-Kryetar

b)Endrina Tangu-N/kryetar

c)Eriona Kule-Anëtar

d)Mimoza Bujaraj-Anëtar

e)Dragan Tabaku-Anëtar

 

3.Komisioni i Bujqësisë,Agro-Industrial,Kadastrës dhe Mjedisit

a)Fadil Kallajxhiu-Kryetar

b)Ariela Çela-N/Kryetar

 

4.Komisioni i Shëndetësisë,Rendit dhe Mbrojtjes Civile

a)Vladimir Kumaraku-Kryetar

b)Ilir Ceca-N/Kryetar

c)Adelina Jaupi Anëtar

 

5.Komisioni i Arsimit ,Rinisë dhe Sporteve

a)Rolenc Mata-Kryetar

b)Besmira Kushova-N/Kryetar

c)Enriketa Zeqo-Anëtar

d)Vasilika Ermezi-Anëtar

e)Vilson Muçaj-Anëtar

 

6.Komisioni i Turizmit,Kulturës,Trashëgimisë Kulturore dhe Vlerësimit të Figurave

a)Agron Polovina-Kryetar

b)Arben Jaupaj-N/Kryetar

c)Arsen Paveli-Anëtar

d)Anisa Muzhaka-Anëtar