Home / Sporti / Kampionati i ping-pongut

Kampionati i ping-pongut

Rezultatet e kampionatit te ping-pongut,per ekipin “Tomorri” i drejtuar nga trajneret Xhoxhi Skufi dhe Ilir Shabanaj.

Mosha deri 15 vjec

Kampion djem
Kampion vajza

Kampion individ
Djem:Nertil Fuga
Vajza:Kamela Katillari
IMG_2065
Te rinj
Kampion djem
Nenkampion vajza
Kampion individ
Jani Gabeshi
IMG_2058

Ekipi i te rriturve ka kthyer ne prone te veten titullin kampion per te 9 here resht.

Gjithashtu ekipet e ping-pongut kane perfaqesuar “Tomorrin” ne turne te ndryshem si: turneu i Qipros, Turneu Burreli Open si dhe turne te ndryshem rajonal.
Shume nga keta lojtare jane pjese dermuese e ekipit perfaqesues kombetar.