Home / Njoftime / “Half Marathon” Berat

“Half Marathon” Berat

Bashkia Berat, Klubi Shumësportësh “Tomori”, së bashku me Federatën Shqiptare Sporti për të Gjithë, Klub Maraton Tirana dhe Drejtorinë Arsimore Rajonale Berat organizojnë “Half Marathon” Berat 2012.

 

 

 

Axhenda:

08.00  Nisja me autobus tek sheshi para turizmit

10.00 Starti nga Ura e Kuçit

13.00 Mbërritja dhe Shpërndarja e diplomave para turizmit

Aktiviteti zhvillohet të dielën, datë 27.05.2012