Home / Informacion / GUIDA NE RAJONIN E BERATIT

GUIDA NE RAJONIN E BERATIT

Berati Tours (cel. 069 20 65 239 e-mail:info@regio-berater.de)  ,ofron nje sere itenerare udhetimesh , perfshire alpinizem  nje ditor dhe ne fundjave ne Parkun Kombetar te Tomorit. Ata ofrojne nje tur te plote ecjeje rreth Beratit , nje udhetim ne nje Kantine Vere dhe ekskursione te lehta ne fshatrat prane Beratit dheujevaren e Bogoves. Keto guida mund te kryhet pas nje kerkese drejtuar nepermjet e-mailit.

Per raftin ne lumin Osum , Albanian Rafting Group ( tel. 069 21 88 845; tel 04272 075;www.outdooralbania.com) ka guida te kualifikuara dhe me experience. Udhetimet e rafting ofrohen  nga lokalet ne Castle Park Hotel prane fshatit Drobonik .Outdoor Albania mund te organizoje edhe kajake ne lumin Osum dhe alpinizem ne malin e Tomorrit.

Per guida ne Rajonin e Beratit gjithashtu mund te kontaktoni: Z. Irminel Agalliu, i cili ofron ture ne Rajon, transport dhe interpretim ne Anglisht, Italisht dhe Gjermanisht . tel. +355 69 47 366 90; + 355 66 70 366 90 ;e-mail: jeherminel77@gmail.com

Alpha Travel eshte nje agjensi e cila ofron ture ne Zonen e Shpiragut, akomodim ne hotel alpin, ngjitje , peshkim dhe ecje malore. Gjithashtu edhe ture ne sitet e trashegimine kulturore te zones. Kontakte : tel. 068 20 50 315; e-mail: hasaniagim@gmail.com