Home / Të Reja nga Sociale / Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Kulturor

Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Kulturor

Ne kuadrin e 21 majit, Dites Nderkombetare te Diversitetit Kulturor per Dialog e Zhvillim , projekti “Mbeshtetje per Perfshirjen Sociale te Komuniteteve Rome e Egjiptiane” (PNUD), me mbeshtetjen e  Bashkise  Berat dhe Sportklub “Tomorrit’ zhvilloi nje ndeshje miqesore midis te rinjve rome e egjiptiane dhe skuadres se te rinjve te  “Tomorrit”. Qellimi i ketij evenimenti  ishte sensibilizimi  qytetar per vlerat e diversitetit dhe promovimi i barazise sociale e mosperjashtimit.

Home / The latest from social issues / International Day of Cultural Diversity