Home / Activities / Dita e pare e shkolles

Dita e pare e shkolles

Nxënësit e gjimnazit “Babë Dudë Karbunara”, do të bëhen shumë shpejt me shkollë të re! 🤗 🆕🔜 Në ditën e parë të mësimit, ndava me ta, këtë lajm fantastik 🤩. Kjo shkollë, shumë shpejt do të jetë me kushtet dhe standardet që meritojnë nxënësit dhe mësuesit! 🏫

 

Duke ju uruar shumë suksese 🤗

 

Bashkë për arsim cilësor 📖🖌