Home / The Latest from the Economy

The Latest from the Economy

A regional Table on the fiscal Decentralisation and the Local Revenues

USAID in the context of its PLGP project organised in the city of Berat a regionale table in order to discuss the problems on decentralisation and local revenues in the local governments. Present in the meeting were representatives from the municipalities of Berat, Fier, Lushnje, Kucove and Patos. The topics …

Read More »

Organizohet Konferenca Ekonomike Gjermani-Shqipëri

Shoqata Ekonomike Gjermani-Shqipëri me qendër në Berlin (DAW) dhe Lidhja Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Tiranë (DIHA) me mbështetjen e Bashkisë, Këshillit të Qarkut, dhe Institucionit të Prefektit të Qarkut të Beratit, organizuan për sipërmarrësit e rajonit në qytetin muze një veprimtari dy ditore informimi e kontakti me një …

Read More »

CV e Kryetarit

  Europass Curriculum Vitae Informatat personale                 Emri / Mbiemri        Petrit  Sinaj Adresa                    Rr.  Antipatrea  Berat, Shqiperi Telefoni                  067 20 80 100 E-mail                     petritsinaj@yahoo.it Kombësia              Shqiptar Datëlindja              27.01.1975 Gjinia                       Mashkull Punësimi i dëshiruar /       Administrator,Jurist,Drejtues Fusha e interesit             Te   Ndryshme   Përvoja e …

Read More »

Budget Draft 2013

Ditën e premte, datë 14.12.0201 Stafi i bashkisë Berat prezantoi në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani Buxhetin e vitin 2012 si dhe Projekt Buxhetin e vitit 2013. Në takim ishin të ftuar qytetarë, grupe interesi, organizata etj. Prezantimet mbi vitin që lamë pas dhe projekt buxhetin e vitit 2013 u …

Read More »

ASP, dialogue for efficient use of energy

Wise use of energy was the topic that the representatives from the Political Studies Academy, energy experts, local leaders and representatives form the civil society sector discussed last week. In the meeting it was collaboratively agreed that using alternative energy materials is necessary and indispensable.  

Read More »

Seminar in Slovenia on the European Union Programs

The seminar in Slovenia was organized by the Center for European Perspective, an Agency of the Slovenian State which helps the countries that want to became part of the European Union. The programs explained had in focus the Structural Funds of the European Union which are related with the Cohesion …

Read More »