Home / The latest from social issues

The latest from social issues

The Latest from social issues

Summer Camp

Summer Camp organized during 1-12 July 2013. This was an all inclusive activity with children from different communities and the scope of the activity was the promotion of equality.

Read More »

International Day of Cultural Diversity

In the context of 21 May, International Day of Cultural Diversity for Dialogue and Development, SIICRED project (UNDP) in collaboration with the Municipality of Berat and Tomori “Sportklub” organized a friendly match between the young team of Tomorri and Young Roma and Egyptian.  The goal of this activity was to …

Read More »

Concert in Lira Centre

A concert was organized in Lira center with disabled children. The concert was held to celebrate Christmas and New Year. Save the children organization distributed 20 learning packages trying to help some of the children to continue their schooling.  

Read More »

Food packages for families in need

The municipality of Berat distributed food packages for 8 families in need. These families were chosen to help because they had a large number of children and need food to celebrate the end of the year festivities. These food packages were given by Save the children organization.

Read More »

TWIG ne Berat

Tirana Women International Group është një organizatë jo-fitimprurëse e regjistruar ligjërisht në Shqipëri. TWIG aktualisht ka nëntëdhjetë e dy anëtarëve, nga 28 shtete dhe të gjitha aktivitetet e saj për mbledhjen e fondeve përdoren për të ndihmuar popullsinë shqiptare të pambrojtur. Anëtaret e saj aktivisht po kërkojnë mënyra për ofruar vullnetarishr aftësitë e tyre profesionale në fusha të ndryshme të ekspertizës dhe të ndajnë dashurinë e jetës së tyre me gratë dhe fëmijët në nevojë.

Read More »