Home / The City @en

The City @en

The City

Berati

Qyteti i Beratit është i vendosur në Shqipërinë Jug-Qendrore në rrethin e Beratit , i cili ka një sipërfaqe prej 939 km2 dhe popullsi prej  65 mije banore. Berati është një ndër qytetet më të vjetër të Shqipërise dhe ka një trashëgimi kulturore unike, tashmë pjesë e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. …

Read More »