Home / Të Rejat nga Trashëgimia (page 3)

Të Rejat nga Trashëgimia

Rrjetet Lokale dhe Trashëgimia

Në datën 6 Nëntor 2012 në Paris, Francë , u organizua takimi i 7-të ndërkombëtar ‘’ Rrjetet lokale dhe trashëgimia , nga bashkëpunimi ndërkombëtar tek rrjetet’’. Takimi u realizua nga Shoqata Franceze e Qyteteve të Artit dhe Historisë në bashkëpunim me Ministrinë Franceze të Punëve të Jashtme dhe Ministrinë Franceze …

Read More »

Tetori Gjerman në Berat

Ditën e hënë, datë 15 Tetor 2012, në orën 11.00 në Galerinë e Arteve Edward Lear në Qytetin e Beratit u mbajt një ekspozitë me fotografi nga Trashëgimia Botërore Gjermane. Kjo ekspozitë u mbajt në kuadër të aktiviteteve kulturore qe jane duke u mbajtur ne disa vende te Shqiperise ne …

Read More »

Vijon Projekti SUSTCULT

Partnerët e projektit Sustcult, organizuan takimin e rradhes i cili u mbajt ne Korfuz (Greqi) ne datat 3-5 Tetor 2012. Takimi i cili vijoi takimin e Beratit ne Maj 2012, u organizua në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Menaxhimit të Qëndrueshëm të Trashëgimisë Kulturore. Organizatoret e takimit, partnerët e Sustcult …

Read More »

Workshop Evropian

Shoqata Franceze të Qyteteve të Historisë dhe Artit në bashkëpunim me Bashkinë e Beratit dhe me mbështetjen e Ministrisë Franceze të Punëve të Jashtme, Ministrinë Franceze të Kulturës dhe Komunikimit dhe Ambasadën Franceze në Tiranë, organizuan në datat 4-5 Qershor 2012 në Berat Workshop-in Evropian ‘’Planifikimi urban i trashëgimisë dhe …

Read More »