Home / Të Reja (page 30)

Të Reja

Festa e Sulltan Novruzit

Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj ka uruar besimtaret bektashian te Bashkise Berat.  Kjo është një ditë e shenjtë.Kjo është dita e ripërtëritjes, është dita e ringjalljes, është dita e shpresës, është një ditë që na motivon edhe më shumë për të ruajtur dhe forcuar bashkëjetesën dhe harmoninë e shkëlqyer ndërfetare …

Read More »

NJOFTIM PER REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LEVIZJEN PARALELE PER KATEGORITE E NIVELIT EKZEKUTIVE(SPECIALIST)

Në zbatim të nenit 25 të ligjit Nr.152/2013  “Për statusin e nepunësit Civil”  I  ndryshuar , si edhe të kreut VII  , pika 7 të  VKM  nr.243 datë 18.03.2015 të Këshillit të Ministrave “Për pranimin, lëvizjen paralele, peridhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive” , Njësia e Menaxhimit të …

Read More »

Dita Nderkombetare e Poezise

Me rastin e Dites Nderkombetare te Poezise u zhvillua sot ne sallen e Pallatit te Kultures, aktiviteti kulturor ” Takim me poezine avantgarde shqipe “. Te ftuar ne takim ishin studiuesit Alban Bala dhe Enton Bido. Takimi vazhdoi me leximin e disa poezive te zgjedhura nga poetet shqiptare te pas …

Read More »

ZHVILLOHET KONFERNCA DIALOG ME TE SHKUAREN

  NE  MJEDISET E UNIVERSITETIT TE BERATIT SOT U ZHVILLUA  NJE KONFERENCE E CILA U ORGANIZUA NGA  I.D.M.C. DHE FONDACIONI GJERMAN  ADENAUER. TAKIMI U SHOQERUA NGA NJE FILM I REALIZUAR NGA DISA TE RINJ ,FILM I TITULLUAR:” KUJTESA E NJE VENDI QE HARROI TE HARRONTE,,. ISHIN TE PRANISHEM  STUDENTE , PERSONA QE …

Read More »

Projekti per sistemin e kerkesave dhe ankesave

Zhvillohet takimi per projektin e sistemit  te ankesave dhe kerkesave te qytetareve. Projekti organizohet nga Organizata Hollandeze VNG ne bashkepunim me Fondacionin FLAG dhe Bashkine Berat dhe synon krjimin e nje sistemi te ri te menaxhimit e ankesave dhe kerkesave te qytetareve, i cili trajton me efikasitet problematikat e paraqitura …

Read More »

Takimi me personat me aftesi te kufizuar

Ne daten 17.03.2016 ne sallen e Keshillit Bashkiak Drejtoria e Sherbimit Social ne bashkepunim me Shoqaten e Personave te Verber zhvilloi nje takim mbi temen e Punesimit te Personave me Aftesi te Kufizuar ne kuader te sloganit « Vizion per Punesimin ».Ne kete takim moren pjese N/Kryetarja e Bashkise Berat,Drejtoria e Sherbimit …

Read More »

Projekti per sistemin e ri te adresave

U zhvillua sot ne sallen e mbledhjeve te Keshillit Bashkiak Berat,takimi i pare i grupit te punes “Per venien ne funksion te sistemit te ri te adresave dhe popullimin e tij”.Realizimi i ketij projekti ndikon ne zgjidhjen e shume problemeve te deritanishme qe ka patur cdo sherbim/sistem publik apo privat …

Read More »

Dita e Veres

Me rastin e Dites se Veres, Bashkia Berat organizoi nje koncert festiv ne Kalane e qytetit,kushtuar kesaj dite te bukur, me kengetare te njohur te muzikes beratase. Nje risi qe tashme eshte bere tradite eshte edhe promovimi i talenteve te rinj,ku nuk mungonte trupa e baletit te femijeve drejtuar nga …

Read More »

Festime per Diten e Veres

Ne shkollen “Koco Brisku” ne Lapardha, ne bashkepunim me Qendren Kombetare te Muzeumeve, u zhvillua nje aktivitet artistiko-kulturor me rastin e Dites se Veres. Ne kete aktivitet, te mbajtur ne ambjentet e shkolles, krahas tingujve dhe ngjyrave te stines spikaste kulinaria dhe gatimet per stinen e pranveres. Te pranishem ishin …

Read More »