Home / Projekte (page 2)

Projekte

Projektet e Bashkise Berat 2012

Degjesa e dyte publike mbi Hartimin e Planit te Pergjithshem Vendor

Dje me date 02.12.2015, ora 10.30 ne sallen e Pallatit te Kultures M.Tutulani ne Berat u zhvillua degjesa e dyte publike mbi hartimin e Planit te Pergjithshem Vendor.Aktualisht jemi ne momentet e hartimit te Startegjise Territoriale si nje nder dokumentat e PPV. U diskutua rreth draft startegjise e cila do …

Read More »

Projekt per Sheshin Agjencia

Bashkia Berat, në bashkëpunim me Universitetin Polis dhe Agjencinë e Planifikimit të Territorit të Ministrisë së Turizmit dhe Zhvillimit Urban, janë duke hartuar projektin për rivatilizimin e Sheshit “Agjencia”. Te Premten, në Bashkinë Berat u organizua një dëgjesë publike me qytetarë dhe grupe interesi. Të tjera dëgjesa publike do të …

Read More »

Projekte IPA ne Kalane Berat

Diten e sotme, ne Bashkine Berat u prezantuan studimi i fizibiliteteve te tre projekteve qe do te financohen nga Komisioni Evropian dhe Bashkia Berat per kalane e Beratit. Projektet jane: Restaurimi i Kulles se Tabjes, Rregullimi kanalizimeve te ujerave te bardha dhe te zeza si dhe Restaurimi i rruges se …

Read More »

Diskutim Projektesh ne Bashkine Berat

Ditën e Mërkurë, në Bibliotekën “Vehxhi Buharaja” Bashkia Berat organizoi një takim me qytetarë, firma projektimi, grupe interesi, drejtues dhe punonjës institucionesh ku u prezantuan projektet e të ardhmes së qytetit të Beratit. Ndër projektet e prezantuara janë: Unaza e re Beratit, Sistemimi i Lumit Osum, Restaurimi i Fasadave të …

Read More »

Vazhdojne punimet per rehabilitimin e Sheshit Teodor Muzaka dhe te Bulevardit Republika

Mirekuptojme shqetesimin tuaj qytetar per perfundimin e punimeve ne Bulevardin Republika dhe Sheshin Teodor Muzaka. Pa dashur te justifikojme vonesat e krijuara ju sqarojme si me poshte: Punimet ne Bulevardin “Republika” dhe Sheshin “ Teodor Muzaka” kane kaluar afatet e kontrates, arsyeja e shtyrjes se afatit ka qene mungesa e …

Read More »

Prezantohet Studimi i Fizibilitetit të Lumit Osum sipas perspektivës Europiane

Në datën 22 Tetor 2013, Organizata Franceze SICALA,në kuadër të projektit ‘’Lumenjtë Franko-Shqiptarë sipas perspektivës Europiane’’, financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme Franceze, Programi i Bashkëpunimit të Decentralizuar Francë- Ballkan, prezantoi në ambientet e Bashkise Berat studimin e ekspertëve Francezë për basenin e Lumit Osum. Objektivi i këtij projekti …

Read More »

Revitalizimi i Shëtitores dhe Sheshit Qendror të Qytetit

Pamje nga Projekti i Revitalizimit i Shëtitores dhe Sheshit Qendror te Qytetit. Punimet e projektit do te inaugurohen ditën e Dielë, datë 6 Tetor, në një atmosferë festive. Le të jetë ky projekt një ogur i mbarë për shumë projekte të tjera që do të vijnë në qytetin e Beratit.

Read More »

Inagurohet projekti i Revitalizimit të Shëtitores dhe Sheshit Qendror te Qytetit

Inagurohet projekti BID i cili pershin edhe Revitalizimin e Shëtitores dhe Sheshit Qendror te Qytetit. Ky është një projekt i hartuar në bashkëpunim midis Bashkisë së Beratit dhe Fondit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillimi, i cili do ta transformojë rrugën kryesore bashkë me sheshin duke rritur potencialin turistik dhe duke zhvilluar mjedisin …

Read More »

Fillon Zbatimi i Planit të Përgjithshëm Rregullues

Që prej datës 15.08.2013, bashkia e qytetit muze do të kete dokumentin kryesor të planifikimit dhe zhvillimit urban: “Plani i Përgjithshem Vendor, për Planifikimin e Territorit të Njësisë Vendore bashkia, Berat” i cili me Vendimin Nr.7, datë 20.12.2012 të KKRTSH, ka hyrë në fuqi menjëherë. Lajmi është bërë i ditur …

Read More »