Home / Njoftime (page 83)

Njoftime

Fillon Zbatimi i Planit të Përgjithshëm Rregullues

Që prej datës 15.08.2013, bashkia e qytetit muze do të kete dokumentin kryesor të planifikimit dhe zhvillimit urban: “Plani i Përgjithshem Vendor, për Planifikimin e Territorit të Njësisë Vendore bashkia, Berat” i cili me Vendimin Nr.7, datë 20.12.2012 të KKRTSH, ka hyrë në fuqi menjëherë. Lajmi është bërë i ditur …

Read More »

Koncert i Korit të Akademisë Gdansk (Poloni)

Në datën 29 Gusht, ora 19.00 në Qendrën Kulturore Berat do të organizohet një Koncert nga Kori i Akademisë Universitare Gdansk (Poloni). Kori eshte formuar ne 1971. Deri tani ka performuar qindra koncerte ne Poloni dhe jashte saj duke kënduar ne shume vende Europiane, ne SHBA, Kine, Argjentine dhe Korene …

Read More »

Ambasadorja Çeke viziton Beratin

Ambasadorja Çeke Bronislava Tomasova ka zhvilluar një vizitë në qytetin muze. Në takimin me kryetarin e bashkisë Fadil Nasufi, diplomatja çeke tha se kam qënë edhe herë të tjera në qytetin e Beratit, por kjo është vizita e parë zyrtare. Kur kam ardhur privatisht për të vizituar qytetin dhe muzeun …

Read More »

Komisioni Këshillimor Qytetar Vendor

Krijohet Komisioni Këshillimor Qytetar Vendor pranë Bashkisë Berat.Komisioni Këshillimor Qytetar është një grup vullnetar qytetar që ka filluar të funksionojë tashmë në Bashkinë Berat si qytet partner në projektin PLGP. KKQV do të shërbejë si organ këshillimor për bashkinë dhe Këshillin Bashkiak. Ai do të jetë gjithëpërfshirës, dypalësh dhe i …

Read More »

Njoftim per vend te lire pune

Ne zbatim  te ligjit Nr.8549, Date 11.11.1999 “Statusi i nepunesit civil” neni 13, si dhe te Urdherit Nr.179, date 07.06.2006 , Bashkia Berat shpall  konkursin per nje vend pune ne pozicionin: “Specialist Nivelit te Larte Rregjistrimit dhe Vleresimit “  Kandidati duhet te plotesoje kerkesat e pergjitheshme ne nenin 12 te …

Read More »

Programi i Dites se Veres

Ora. 09:00            Demostrimi muzikor i trumpetes se Bagicllarit ne shetitoren Republika Ora 09:15             Demostrim Rafting ne lumin Osum, me nxenesit e shkollave te mesme Ora. 10:30            Ekspozite me dokumente historike nga Bagicllari qe lidhen edhe me Beratin ne galerine e arteve Eduard Lear Ora. 11: 00 Koncert ne Kala me …

Read More »

Ekspozita “Berati në dokumentet e arkivit osman”

Galeria e Arteve ‘’Edward Lear’’ Berat datë 14 mars 2013 ora 10.00 Ekspozita “Berati në dokumentet e arkivit osman” që është përgatitur me titullin e sipërm simbolik “Ura e kulturës që lidh Bagxhëllarin me Beratin”, përbëhet nga 30 copë dokumente që ruhen në Arkivin Osman të Kryeministrisë së Turqisë në …

Read More »

Ambasadori italian Massimo Gaiani në Berat

I ndodhur në qytetin e Beratit për inaugururimin e filialit të bankës italiane “Intesa Sanpaulo Bank”, ambasadori italian Massimo Gaiani është takuar edhe me drejtuesit e qeverisjes vendore në qarkun e Beratit. Ndalesa e tij e parë ka qënë në bashkinë e qytetit ku është pritur nga kreu i këtij …

Read More »