Home / Njoftime (page 82)

Njoftime

Njoftim për vend të lirë Pune

Ne zbatim  te ligjit Nr.8549, Date 11.11.1999 “Statusi i nepunesit civil” neni 13, si dhe te Urdherit Nr.179, date 07.06.2006 , Bashkia Berat shpall  konkursin per nje vend pune ne pozicionin: “Specialist Mjedisi”  Kandidati duhet te plotesoje kerkesat e pergjitheshme ne nenin 12 te Ligjit Nr.8549, date 11.11. 1999 “Statusi …

Read More »

Njoftim per Vend te Lire Pune

Ne zbatim  te ligjit Nr.8549, Date 11.11.1999 “Statusi i nepunesit civil” neni 13, si dhe te Urdherit Nr.179, date 07.06.2006 , Bashkia Berat shpall  konkursin per nje vend pune ne pozicionin: “Specialist Auditi”  Kandidati duhet te plotesoje kerkesat e pergjitheshme ne nenin 12 te Ligjit Nr.8549, date 11.11. 1999 “Statusi …

Read More »

Njoftim për vend të lirë pune

Ne zbatim  te ligjit Nr.8549, Date 11.11.1999 “Statusi i nepunesit civil” neni 13, si dhe te Urdherit Nr.179, date 07.06.2006 , Bashkia Berat shpall  konkursin per nje vend pune ne pozicionin: “Kryeinspektor në Policinë Bashkiake “  Kandidati duhet te plotesoje kerkesat e pergjitheshme ne nenin 12 te Ligjit Nr.8549, date …

Read More »

Njoftim per vend të lirë pune

Ne zbatim  te ligjit Nr.8549, Date 11.11.1999 “Statusi i nepunesit civil” neni 13, si dhe te Urdherit Nr.179, date 07.06.2006 , Bashkia Berat shpall  konkursin per nje vend pune ne pozicionin: “Specialist i Nivelit te Larte për Transportin, Liçensat dhe Emergjencat Civile “  Kandidati duhet te plotesoje kerkesat e pergjitheshme …

Read More »

Vizitë e Delegacionit të Malajzisë në Bashkinë Berat

Në datën 8 Nentor 2013 një Delegacion i lartë i Malajzisë i kryesuar nga Z. Datuk Seri Ir Idris bin Hj.Haron – Kryeministër i Melakës, zhvilloi një vizite zyrtare në Bashkinë e Beratit . Në përbërje të Delegacionit ishin anëtarë tëKëshillit të Ministrave të Melakës, Kryetari i Bashkisë së qytetit …

Read More »

Java e Trembëdhjetë e Kulturës dhe Gjuhës Italiane

Duke filluar nga dita e Mërkurë në Bibliotekën Vehxhi Buaraja do të organizohen 2 evenimente kulturore me rastin e Javës së Trembëdhjetë së Kulturës dhe Gjuhës Italiane. Këto evenimente kryhen nga Konsullta e Përgjithshme e Italisë në Vlorë me bashkëpunimin e Bashkisë Berat. Më poshtë Axhenda e Takimeve: Në datën …

Read More »

Takimet Muzikore të Dy Botëve

Në datat 5 dhe 6 Tetor në Muzeumet Onufri dhe Etnografik zhvillohet aktiviteti Takimet Muzikore të Dy Botëve, Edicioni I VII-të i Festivalit Ndërkombëtar. Aktiviteti zhvillohet në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane nga Fonacioni Art dhe Trashëgimi. Jeni të ftuar të merrni pjesë. Më poshtë axhenda e aktivitetit. …

Read More »

Zyrtarizohet Komisioni Këshillimor i Qeverisjes Vendore

Zyrtarizohet me ane te nje marreveshjeje ngritja e Komisionit Keshillimor Qytetar Vendor ne Bashkine Berat. Projekti me i aferm qe Komisioni do te mbeshtese eshte organizimi i Panairit te Veres ne Daten 6 Tetor. Panairi do te organizohet me rastin e inagurimit te fillimit te punimeve ne Bulevardin kryesor te …

Read More »