Home / Njoftime (page 58)

Njoftime

“Ndihme per Irisin”

Irisi Myzyri eshte nje vajze 17 vjecare e cila frekuenton klasen e XI ne gjimnazin “Kristaq Capo”. Ajo eshte diagnostikuar me tumor ne koke prej dy javesh dhe mjeket menjehere i rekomanduan qe ti nenshtrohet nje operacioni. Ky operacion ishte i nevojshëm qe te kryhej jashte vendit por ne rastin …

Read More »

Njoftim për vend të lirë pune

Në zbatim të ligjit Nr. 8549 datë 11.11.1999 “Statusi i Nëpunësit Civil” neni 13, V.K.M Nr. 231 datë 11.05.2000 pika 7 për “Pranimin në shërbimin civil dhe periudhën e provës”, V. Këshillit Bashkiak nr. 57, datë 21.12.2011, Urdhrit të Kryetarit të Bashkisë Nr. 240, datë 07.08.2012, Bashkia Berat shpall konkursin …

Read More »

Java e Kulturës Italiane

Ne kuadrin e “Javes se XII-të te gjuhes Italiane ne Bote” Konsullata Italiane në Vlorë në bashkëpunim me Bashkinë Berat, organizon shfaqje filmi në sallën e Bibliotekës “Vexhi Buharaja” Data 16 tetor 2012, ora 1700   Filmi Scialla Data 26 Tetor 2012, ora 1700  Filmi “Nessuno mio puo giudicare” Data 30 …

Read More »

Kurs trajnimi mbi menaxhimin e integruar të Siteve të Trashëgimisë Kulturore

Në kuadrin e projektit  SUSTCUTL “ Arritja e qendrueshmërisë nëpërmjet një këndvështrim të integruar të trashëgimisë kulturore’’ , financuar nga BE, në datat 17-19 Tetor 2012, organizohet kursi i trajnimit për 20 specialistë të trashëgimisë kulturore të qytetit të Beratit. Kursi synon dhënien e njohurive pjesëmarrësve, mbi përgatitjen dhe integrimin …

Read More »

Tetori Gjerman në Berat

Ambasadorja e Republikës Federale të Gjermanisë, znj. Carola Müller-Holtkemper, dhe Kryetari i Bashkisë Berat, z. Fadil Nasufi, kanë nderin t’ju ftojnë në çeljen e ekspozitës fotografike Trashëgimia Botërore në Gjermani Ditën e hënë, më 15 tetor 2012, në orën 11:00 në Galerinë e Artit Edward Lear, Berat. Ekspozita do të …

Read More »

Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Në datën 28, Shtator 2012 në qytetin e Beratit organizohet Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore. Jeni të ftuar të merrni pjesë. Më poshtë është programi i aktivitetit:   Ora 10.00             TINGUJ NGA SHKODRA NË QYTETIN E BERATIT Prezanton lektori i psikologjisë së artit Qamil Gjyrezi Në Qendrën Kulturore M. Tutulani …

Read More »

13 Shtatori, 68 vjet nga çlirimi i Beratit

Ditën e nesërme Bashkia Berat organizon një sërë aktivitetesh me rastin e 68 vjetorit të çlirimit të Beratit. Më poshtë është programi i aktiviteteve: ora 9.00 – Homazh në Varrezat e Dëshmorëve ora 10.00 – Vizita në familjet e Dëshmorëve ora11.00 Ekspozitë në Galerinë e Arteve “Eduard Lear” ora 12.00  …

Read More »

Ekspozita “Mbro & Promovo”

Revista Art & Trashëgiminë bashkepunim me Fondacionin Trashegimia pa Kufij dhe Bashkinë Berat hap ekspozitën “Mbro & Promovo” Ditën e  hënë, më 3 shtator 2012 në orën 18 : 30 në Parkun terk Biblioteka ‘’V.Buharaja’’Berat Ekspozita do të qëndrojë e hapur në Berat me pas ne Qendren Mesjetarenga data 3 deri …

Read More »