Home / Njoftime (page 57)

Njoftime

Projekti Gjeo Berat

Bashkia Berat ka përfunduar së fundmi projektin e dixhitalizimit GjEO BERAT. Ky është një projekt pilot në Shqipëri, ndërsa në rajon është implementuar në Ohër. Kemi vendosur në internet një platformë të integruar GIS (XHIS) së bashku me gjuhë programimi për faqje interneti. Në këtë platformë kemi vendosur fillimisht hotele, …

Read More »

SHQIPËRIA NË VITIN 1912

Me rastin e shpalljes të 100-vjetorit të Pavarësisë, ambasada e Francës në Tiranë dhe Qendra e Studimeve Albanologjike prezantojnë dokumentarin SHQIPËRIA në VITIN 1912. Sot, datë 22 Nëntor 1912, në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani.

Read More »

2500 Vjet Qytetërim

Programi Ora 11.00 Grumbullimi i manifestuesve tek Gjimnazi Babë Dudë Karbunara dh në krahun e kundërt tek Hotel Palma. Lëvizja e tyre drejt sheshit qendror të qytetit të shoqëruara nga Orkestrat Frymore dhe grupet artistike. Ora 12.00 Çelja e aktivitetit në sheshin qendror të qytetit dhe Koncerti Festiv nga grupet …

Read More »

Ekspozita “Lear 2012” në Galerinë e Arteve Edward Lear

Diten e Shtune, me 24 Nentor 2012. Ne Kuadrin e festimeve te Pavaresise ne Galerine e Arteve te qytetit te Beratit organizohet EKSPOZITA VJETORE me pjesemarjen e artisteve shqiptare nga qytetet e Beratit, Tiranes, Vlores, Shkodres, Korces, Pogradecit, Lezhes, Durresit, Fierit, Lushnjes. Artistet: Admir Përvathi, Adrian Çene, Adrian Devolli, Agim …

Read More »

Artistë nga Austria Ekspozojnë në Shqipëri

Galeria e Arteve “Edward Lear” në Berat  në bashkëpunim me “xion” në kuadrin e “100 Vjetorit të Pavarësisë dhe “Ditëve Austriake” organizojnë ekspozitën: “ARTISTET nga AUSTRIA ekspozojnë në SHQIPERI”. Janë veprat e piktorëve bashkëkohorë CHRISTIAN KVASNICKA / Enzesfeld, GERHARD STERNHEIM / Wien, LUIGI LA SPERANZA / Wien, WOLFGANG SINWEL / …

Read More »

“Ndihme per Irisin”

Irisi Myzyri eshte nje vajze 17 vjecare e cila frekuenton klasen e XI ne gjimnazin “Kristaq Capo”. Ajo eshte diagnostikuar me tumor ne koke prej dy javesh dhe mjeket menjehere i rekomanduan qe ti nenshtrohet nje operacioni. Ky operacion ishte i nevojshëm qe te kryhej jashte vendit por ne rastin …

Read More »

Njoftim për vend të lirë pune

Në zbatim të ligjit Nr. 8549 datë 11.11.1999 “Statusi i Nëpunësit Civil” neni 13, V.K.M Nr. 231 datë 11.05.2000 pika 7 për “Pranimin në shërbimin civil dhe periudhën e provës”, V. Këshillit Bashkiak nr. 57, datë 21.12.2011, Urdhrit të Kryetarit të Bashkisë Nr. 240, datë 07.08.2012, Bashkia Berat shpall konkursin …

Read More »

Java e Kulturës Italiane

Ne kuadrin e “Javes se XII-të te gjuhes Italiane ne Bote” Konsullata Italiane në Vlorë në bashkëpunim me Bashkinë Berat, organizon shfaqje filmi në sallën e Bibliotekës “Vexhi Buharaja” Data 16 tetor 2012, ora 1700   Filmi Scialla Data 26 Tetor 2012, ora 1700  Filmi “Nessuno mio puo giudicare” Data 30 …

Read More »

Kurs trajnimi mbi menaxhimin e integruar të Siteve të Trashëgimisë Kulturore

Në kuadrin e projektit  SUSTCUTL “ Arritja e qendrueshmërisë nëpërmjet një këndvështrim të integruar të trashëgimisë kulturore’’ , financuar nga BE, në datat 17-19 Tetor 2012, organizohet kursi i trajnimit për 20 specialistë të trashëgimisë kulturore të qytetit të Beratit. Kursi synon dhënien e njohurive pjesëmarrësve, mbi përgatitjen dhe integrimin …

Read More »