Home / Investime (page 5)

Investime

Shtimi dhe lyerja e pemeve ne qytet

Ndërmarrja e Gjelbërimit Berat nuk merret vetëm më gjelbërimin e hapësirave publike të qytetit, kjo ndërrmarje mundëson shtimin dhe përkujdesjen e pemëve, duke i shërbyer në mënyre sistematike. Sot e në vazhdim do të jemi duke lyer të gjitha pemet e qytetit me gëlqere.

Read More »

Drejt përfundimit terrene të reja sportive

Janë në përfundim projektet e rehabilitimit të  terreneve sportive multifunksionale në Shkollën e Mesme Artistike ‘’Ajet Xhindole’’ në lagjen Muzakaj  dhe Shkollën 9- vjeçare ‘’Xhemal Çekini’’ në lagjen Uznovë  në qytetin e Beratit.Terrenet do të shërbejnë për aktivitete sportive si futboll, basketboll, tenis, volejboll, në kuadrin e projektit ‘’ Shkolla- …

Read More »

Investimet ne Bashkine Berat

Lista e investimeve ne Berat : Ne fushen e investimeve te perfunduara dhe ne proces: ✓ Rikonstruksion dhe rikualifikim i lulishtes Perendimore dhe suplementi i sheshit “Teodor Muzaka” me vlere investimi  69 549 626  leke. ✓ Rehabilitimi i Fasadave te ndertesave pergjate Bulevardit “Republika” me vlere investimi  36 941 510  …

Read More »

Rehabilitimi i kanalizimeve ne lagjen “10 Korriku”

Bashkia Berat ka nisur nderhyrjet per rehabilitimin e kanalizimeve te ujerave te larta ne lagjen “10 Korriku”,ne pallatet e Burimit.Ky investim pritet te zgjidhe problematiken e banoreve te pallateve te krijuar prej 20 vitesh. Brenda 10 ditesh, investimi i Bashkise perfundon dhe i jep zgjidhje problemit te permbytjes jo vetem …

Read More »