Home / Investime (page 4)

Investime

Inspektimi i rezervuareve ne Njesine Administrative Otllak

Drejtoria e Bujqesise, Administrimit te Pyjeve, Ujrave e Sherbimit Veterinar ne Bashkine Berat ka vazhduar ne Njesine Administrative Otllak inspektimin e rezervuareve, per evidentimin e problematikave per marrjen e masave per parandalimin e shkaterrimit te tyre, ne zbatim te ligjit Nr.8681 dt 2.11.2000 “Per projektimin, ndertimin, shfrytezimin dhe mirembajtjen e …

Read More »

Inspektimi i rezervuareve

Drejtoria e Bujqesise, Administrimit te Pyjeve, Ujrave e Sherbimit Veterinar ne Bashkine Berat pas furnizimit te kopshteve dhe cerdheve me dru per zjarr per stinen e dimrit, ka filluar inspektimin e rezervuareve.Inspektimi ka nisur per evidentimin e problematikave qe kane rezervuaret per marrjen e masave per parandalimin e shkaterrimit te …

Read More »

Inagurohet lulishtja e re ne lagjen “30 Vjetori”

Inagurohet lulishtja e re ne lagjen “30 Vjetori” Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj u premton banoreve te tjera investime qe do tu sherbejne atyre. Ne mjediset ku me pare funksiononte tregu i perimeve ne lagjen “30 vjetori” tanime per qytetaret e kesaj lagjeje Bashkia ndertoi nje lulishte te konceptuar enkas …

Read More »

Pastrimi i kanaleve ujitëse

Në vijim të Programit të mbështetjes për Bujqesine , pas perfundim të sezonit të ujitjes për vitin 2016 , Bashkia Berat ka bërë të mundur nëpërmjet Drejtorisë së Bujqësisë, për herë të parë pastrimin e disa kanaleve ujitëse , investime këto të cilat bëjnë të mundur ujitjen e një territori …

Read More »

#BashkiaBerat #Beratipunon #GjeraKonkrete

#Bashkë #NgaPak #ÇdoDitë #ÇdoVit #BashkiaBerat #Beratipunon #GjeraKonkrete Ja çfarë u në në Bashkinë tënde këtë javë që lamë pas : 1. Filloi dhe ndërtimi i murit mbajtës në hyrjen e shkolles “22 Tetori” që ishte një rrezik për fëmijët si dhe për stafin pedagogjik, ku një falenderim shkon për Drejtorinë e Arsimit,Bashkia Berat dhe Drejtorinë …

Read More »

Rehabilitimi i stadiumit “Tomori”

#BashkiaBerat #BashkiaPërSportin #ForcaTomori Kanë përfunduar me sukses përpjekjet për rehabilitimin e stadiumit të qytetit, duke krijuar jo vetëm kushte të mira për ekipin e Tomorit për zhvillimin e ndeshjeve në Berat në sezonin e ri 2016-’17, por edhe një ambient të pastër e të gjelbëruar. Ndihmesa jonë për skuadrën dhe …

Read More »

Pergatitjet per vitin e ri shkollor

#BashkiaBerat #Beratipunon #GatiVitiRiShkollor Tashmë në qytet, i dhamë fund përgatitjeve edhe në shkollën e fundit “Kristo Isak” duke mbyllur një nga proceset më të rëndësishëm për cilësinë e mësimdhënies, atë të një infrastrukturë sa më të përshtatshme për zhvillimin e arsimit në Bashkinë e Re. Ndërsa përsa i përket Njësive …

Read More »

Shtimi i siperfaqeve te gjelbra

BashkiaBerat #Beratipunon #MbrojmëMjedisin #Bashkërisht Nuk jemi vetëm duke i’u shërbyer sipërfaqeve ekzistuese të gjelbërta, por me përkushtimin e kolegëve tanë jemi duke shtuar sipërfaqet e reja, në lagjen “30 Vjetori” dhe në lulishten e pedonales tashmë i janë kthyer parcelat me trendafila e lule, të cilat i kanë munguar pas …

Read More »