Home / Investime

Investime

Festa e Miqesise

Bashkia e Beratit në bashkëpunim me “Connext” sjell në qytet: “Festën e Miqësisë” .  Çdo natë muzikë me këngëtarët më në zë të momentit. Gjergj Kacinari, Renis Gjoka, Kejsi Tola, Anxhela Peristeri, Mateus Frroku, Landi Kademi, Orgesa Zaimi, Urban Band, Marsela Cibukaj do të performojnë përgjatë 5 netëve   Mbrëmje festive nën …

Read More »

Aksioni i pastrimit

Papastërtia dhe sinjalistika rrugore ishin dy nga 1260 problemet që së bashku me ekipin tonë evidentuam dhe faktuam gjatë fushatës elektorale. Janë punë të thjeshta, por që kërkojnë dedikim të vazhdueshëm dhe dashuri për qytetin 🤗 📌 Kemi nisur aksionin e pastrimit duke filluar nga Kalaja si qendra turistike e qytetit që …

Read More »

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 05.08.2019

Sot u zhvillua mbledhja e parë pas Konstituimit të Këshillit Bashkiak me këtë rend dite: Projektvendim: “Mbi miratimin e dhënies së mandatit të Këshilltarit Bashkiak Berat, Znj. Dashmira Tahiraj I subjektit politik “PS””. Projektvendim: “Mbi shkarkimin e sekretarit të Këshillit Bashkiak dhe emërimin e Sekretarit të ri të Këshillit Bashkiak”. …

Read More »

Ceremonia e konstituimit të Këshillit të ri të Bashkisë së Beratit

Në ceremoninë e konstituimit të Këshillit të ri të Bashkisë së Beratit dhe betimit si Kryetar, një ceremoni tërësisht qytetare dhe paqësore. I privilegjuar dhe i vetëdijshëm për punën e madhe që na pret, besoj fort se përgjegjësia që kanë marrë këshilltarët ashtu edhe unë si kryetar Bashkie është e …

Read More »

QEVERIA JAPONEZE, 75 MIJË EURO PËR BLERJEN E NJË MJETI ZJARRFIKËS

Në ambientet e Bashkisë së Beratit u nënshkrua sot Marrëveshja e Grantit prej 75 mijë euro dhuruar nga qeveria japoneze për blerjen e një mjeti zjarrfikës për Bashkinë e Beratit. Marrëveshja u firmos nga Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, dhe Ambasadori i Japonisë në Shqipëri, z. Makoto Ito. Pas …

Read More »

PËRUROHET SHKOLLA E VETERIKUT DHE KOPSHTI I DUSHNIKUT

Sot, Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, ka marrë pjesë në ceremoninë e përurimit të shkollës 9 – vjeçare të Veterikut dhe të kopshtit të Dushnikut. Të pranishëm në këto ceremoni ishin menaxheri i TAP për Shqipërinë, z. Malfor Nuri, përfaqësues të institucioneve vendore, drejtues të institucioneve të arsimit, mësues, …

Read More »

 TAKIMI II I KËSHILLIT PËR ZHVILLIMIN EKONOMIK VENDOR

Në sallën e mbledhjeve të Bashkisë u zhvillua sot takimi II i Këshillit për Zhvillimin Ekonomik Vendor. Ky takim u organizua nga Drejtoria e Turizmit, Kulturës dhe Sporteve në Bashkinë Berat, me mbështetjen e projektit të USAID-it për Planifikim e Qeverisje Vendore. Qëllimi i këtij takimi ishte forcimi i bashkëpunimit …

Read More »

 PËRUROHET SHKOLLA E MESME STAROVË 

Sot paradite Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj dhe përfaqësues të tjerë të Bashkisë morën pjesë në ceremoninë e përurimit të shkollës së mesme Starovë. Investimi prej 43 772 871 lekësh ( të rinj), që u financua nga Bashkia Berat, nisi në 28.07.2017. Ky investim i Bashkisë krijoi kushte dhe …

Read More »

NORMALIZIM I SITUATËS NË RRUGËT KRYESORE TË QYTETIT

Reshjet e rëna me intensitet të lartë krijuan dje përmbytje jo vetëm në aksin kryesor të rrugës, por edhe në disa banesa të lagjes “28 Nëntori” (te MCR), në lagjen “30 – Vjetori” dhe Njësinë Administrative Otllak. Prurjet e ujit te Agjencia sollën mospërballimin e shkarkimit të ujërave të larta …

Read More »

TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E BANKËS BOTËRORE

Në mjediset e Bashkisë u zhvillua sot një takim midis përfaqësuesve të Bashkisë, Bankës Botërore dhe Fondit Shqiptar të Zhvillimit. Në këtë takim u diskutua në lidhje me dy projektet e rrugëve lidhëse që të çojnë në kala; njëra prej rrugëve “Mihal Komneno” që është në proces zbatimi, ndërsa tjetra …

Read More »