Home / Aktivitete (page 36)

Aktivitete

Në qytet pa makinën time

Bashkia Berat ne kuader te 22 Shtatorit Dites Nderkombetare “Ne qytet pa makinen time” organizoi shetitjen me biciklete ne shetitore, ne segmentin Shkolla “B.D.Karbunara”- Ura e varur. Ky aktivitetet i cili u realizua ne bashkepunim me Policine e Qarkullimit  Rrugore dhe Drejtorine Arsimore ka si qellim sensibilizimin e qytetareve per perdorimin …

Read More »

Turizmi gjate vitit 2011

Gjate vitit 2011, situata e turizmit ne Berat sipas te dhenave qe kemi nga fluksi i vizitoreve ne Qendren Historike, rezulton  te jete pozitive. Sipas numrit te biletave te shitura ne Kala rezulton se jane 8729 vizitore te cilet kane hyre ne Berat ne periudhen Mars- Korrik 2011, prej te …

Read More »

Kamp veror per femijet e qytetit te Beratit

Drejtoria e Sherbimeve Sociale Titulli i projektit: Kamp veror per femijet e qytetit te  Beratit Zbatuesi: Bashkia Berat, Drejtoria e Sherbimeve Sociale, NJMF dhe  Qendra “Lira” Financuar : Organizata “Save the Children” Qellimi: Kalimi i kohes se lire gjate pushimeve te veres ne menyre  sa me aktive dhe argetuese, trajtimi …

Read More »

Qyteti i gjelbert,qytet i shendetshem

20- 25 m2 për banor është sipërfaqja e gjelbërt në qytetin e Beratit, përfshirë parqet dhe kodrat e gjelbëruara. 600 drurë dekorative jane mbjellë vetëm gjatë vitit 2010 Jane shtuar sipërfaqet e gjelbërta në lagjet ‘’Çlirim’  , ‘’Deshmorët e Kombit’’, ‘’Donika Kastrioti’’, ‘’Uznovë’’ , ‘’Jani Vruho’’, ‘’22 Tetori’’ në bashkëpunim …

Read More »

Banesat Sociale

Bashkia  Berat  e  ka vleresuar  strehimin si nje nga prioritet  e politikave te saj sociale, nisur kjo edhe nga nevoja  gjithnje e ne rritje te kerkesave te qytetareve per banese .Vazhdimisht prane Bashkise Berat paraqiten qytetare, te cilet per shkak te mungeses se burimeve te tyre financiare, kerkojne mbeshtetjen e …

Read More »

Dita Europiane e Parqeve

Në datën 24 Mars 2011, në kuadër të fillimit të sezonit turistik, si dhe të Ditës Europiane të Parqeve , u  organizua nga Bashkia Berat dhe Shkolla Mangalemi një aktivitet me të rinj të shkollës ‘’Mangalem’’ dhe Vullnetarë të Kryqit të Kuq  në Parkun Qëndror të qytetit . Qëllimi i …

Read More »