Home / Aktivitete (page 30)

Aktivitete

Buxhetimi me pjesemarrje

Bashkia Berat ,Drejtoria e Sherbimit Social ne bashkepunim me UN WOMEN dhe shoqaten per “Mbrojten e Te drejtave te grave qytetare dhe fshatare”,organizuan nje tryeze ne lidhje me Buxhetimin me pjesmarrje . Qellimi i tryezes ishte perfshirja e burrave dhe grave ne procesin e buxhetimit, duke shprehur te drejta te …

Read More »

Aktivitet kunder trafikimit te qenieve njerezore

Drejtoria e Sherbimit Social,ne Bashkine Berat, ne bashkepunim me Qendren Vatra organizoi nje tryeze, qellimi i te ciles ishte sensibilizimi ne lidhje me Trafikimin e qenieve njerezore.Takimi u zhvillua me grate trajtuese me ndihme ekonomike te Njesise Administrative Nr.1    

Read More »

Aktivitetet ne diten nderkombetare te personave me aftesi te kufizuar

Bashkia Berat, në 3 Dhjetor, ditën ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuar, organizoi dy aktivitete që synonin përfshirjen në procesin e integrimit në shoqëri të personave me aftësi të kufizuar dhe promovimin e vlera të tyre artistike dhe krijuese. Në kuadër të kësaj dite, në qëndrën “Lira” dhe “Unë …

Read More »

Perkujtohet 65 vjetori i renies se Heroit te Popullit Hajdar Tafa

Ne bustin e Heroit te Popullit Hajdar Tafa u vendosen kurora me lule me rastin e 65 vjetorit te renies se tij.Kurora u vendosen nga Prefekti i Qarkut,Bashkia,Komiteti i Veteranev e te LANC ,organizata e familjeve te Deshmoreve,Drejtoria e Policise se Qarkut,familja e Heroit te Popullit. Pas homazheve ne Pallatin …

Read More »

Investitorët italianë vizitojnë Beratin

Më 29-30 tetor 2015, grupi i biznesmenëve italianë organizoi një seri takimesh me aktorët kryesorë të fushës se turizmit të Beratit, për të diskutuar mundësi investimi dhe zhvillimi të zonës në të ardhmen. Shoqëruar nga presidenti i Federatës Shqiptare të Rafting z. Zamo Spathara u takuan me kryetarin e Bashkisë …

Read More »

Takimi me zv/ministrin Dalipi

Planifikimi urban i Bashkive të reja , zhvillohen diskutimet teknike me stafin e Bashkive. Në ambientet e Qendrës Kulturore Berat, në datën 26 Tetor, u zhvillua takimi i përbashkët ndërmjet përfaqësuesve të Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Agjensië Kombëtare të Planifikimit të Territorit, në bashkëpunim me Bashkitë Berat, Kuçovë, Poliçan, …

Read More »

Vizita e ministres Gjermeni ne Bashkine Berat

Ministrja e Zhvillimit Urban Znj.Eglantina Gjermeni kreu sot nje vizitë në qytetin e Beratit. Gjatë takimit me Kryetarin e Bashkisë Z. Petrit Sinaj, u diskutua mbi ecurinë e investimeve në Berat, të cilat janë duke u financuar nga Qeveria Shqiptare nëpërmjet Fondit të Zhvillimit të Rajoneve. Janë duke u realizuar …

Read More »

Takimi me kryetare bashkie Arbereshe

Sot Kryetari i Bashkise Berat Z. Petrit Sinaj, kreu nje takim me tre  Kryetare Bashkie nga Rajonet Arbereshe ne Itali; Kryetaret e Komunave Arbereshe , Alessandor Tochi ( komuna Civita), Antonio Ponillo( komuna Vaccarizzo Albanese ) dhe Z. Ferdinando Noccilli ( Komuna Spezzano) . Takimi u realizua ne kuadrin e javes …

Read More »

Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj në diten e Trashegimise Kulturore

Ne diten boterore te trashegimise kulturore Bashkia e Beratit dhe DRKK u impenjuan ne nje sere aktivitetesh, te cilat kishin ne epiqender pikerisht ruajtjen, promovimin, apo edhe evidentimin e vlerave qe qytetit te Beratit nuk i mungojne.Keshtu, ne kete dite kryetari i bashkise z.Petrit Sinaj e ka vene theksin tek …

Read More »