Home / Aktivitete (page 2)

Aktivitete

 MZSH, SEANCA TRAJNIMI ME MËSUES DHE NXËNËS TË SHKOLLAVE

Drejtoria e MZSH – së, gjatë kësaj periudhe ka zhvilluar seanca trajnimi me mësues dhe nxënës të shkollave 9 – vjeçare të qytetit, për masat e mbrojtjes nga zjarri dhe trajnime të ndryshme për raste emergjente. Drejtoresha e MZSH – së, Mimoza Xhani, vëzhgoi nga afër realizimin e këtyre seancave. …

Read More »

Projekti “Greenback 2”

U zhvillua sot takimi për prezantimin e projektit “Greenback 2”, mbi përdorimin efektiv të remitancave të emigrantëve, ku Berati është përzgjedhur si një nga bashkitë pilote. Projekti financohet nga Banka Boterore dhe ambasada e Zvicrës dhe zbatohet në bashkëpunim me Bashkinë e Beratit dhe Bankën e Shqipërisë. Në takim morën …

Read More »

 AMBASADORI I BE – SË, LUIGI SORECA, VIZITON BERATIN 

Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, priti sot në ambientet e bashkisë ambasadorin e BE – së në Shqipëri, z. Luigi Soreca. Takimi u zhvillua me rastin e aktivitetit “Panairi i dimrit 2018”, organizuar nga delegacioni i BE – së në bashkëpunim me Bashkinë e Beratit. Gjatë takimit u diskutua …

Read More »

 MIRATOHET BUXHETI I BASHKISË PËR VITIN 2019

Në mbledhjen e sotme të Këshillit Bashkiak çështja më e rëndësishme e diskutimeve të anëtarëve të këtij këshilli lidhej me pikën 4 të rendit të ditës “Për miratimin e Buxhetit të Bashkisë Berat për vitin 2019 dhe PBA përfundimtare 2019 – 2021”. Gjatë diskutimeve, anëtarët e Këshillit Bashkiak bënë pyetje …

Read More »

KAMPI RAJONAL I RESTAURIMEVE NË BERAT

KAMPI RAJONAL I RESTAURIMEVE NË BERAT Ditën e djeshme, Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj dhe një pjesë e stafit të tij tij, në shoqërinë e ambasadorit suedez në Shqipëri, z. Johan Ndisi dhe drejtorit të DRKK Berat, z. Eugen Kallfani, vizituan Kampin Rajonal të Restaurimeve që po zhvillohet në …

Read More »

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BINJAKËZIMIT MIDIS PRIZRENIT & BERATIT

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BINJAKËZIMIT MIDIS PRIZRENIT & BERATIT Me rastin e 140 – vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, me ftesë të Kryetarit të Komunës së Prizrenit, z. Mytaher Haskuka, Kryetari i Bashkisë Berat, z. Petrit Sinaj, ishte sot mysafir në ndërtesën komunale të Prizrenit (Shtëpinë e Bardhë), për të …

Read More »

GRUPI I KËNGËS QYTETARE BERATASE, KONCERT NË PRIZREN

GRUPI I KËNGËS QYTETARE BERATASE, KONCERT NË PRIZREN Me rastin e 140 – vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit dhe 19-vjetorit të pavarësisë së qytetit, grupi i këngës qytetare beratase me ftesë të Drejtorisë së Kulturës Prizren performoi dje një koncert në sheshin “Dëshmorët” të Prizrenit. Regjisor i këtij koncereti …

Read More »

AMBASADORI I TURQISË NË SHQIPËRI VIZITON BERATIN

AMBASADORI I TURQISË NË SHQIPËRI VIZITON BERATIN Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, priti sot në një vizitë zyrtare ambasadorin e Turqisë në Shqipëri, z. Murat Ahmet Yörük. Qëllimi i vizitës ishte diskutimi mbi forcimin e lidhjeve të bashkëpunimit ndërmjet Ambasadës Turke dhe Bashkisë Berat, duke u fokusuar në tri …

Read More »

JETA SPORTIVE E NJË QYTETI

JETA SPORTIVE E NJË QYTETI Me rastin e përfundimit të vitit shkollor, Bashkia Berat, Qendra Kulturore e Fëmijëve dhe Klubi Shumësportësh, organizuan dje në sheshin “Tedor Muzaka” aktivitetin “Jeta sportive e një qyteti”. Ishte një aktivitet plot ngjyra, ritëm dhe harmoni, ku u demonstruan performanca nga të gjitha disiplinat sportive. …

Read More »

PROJEKT MBI ZHVILLIMIN E INTEGRUAR URBAN DHE TURISTIK

PROJEKT MBI ZHVILLIMIN E INTEGRUAR URBAN DHE TURISTIK Gjatë një takimi me përfaqësues të Bankës Botërore dhe Fondit Shqiptar të Zhvillimit u diskutua mbi paketën e ardhshme të investimeve të Projektit mbi Zhvillimin e Integruar Urban dhe Turistik. Investimet aktuale për dy rrugët lidhëse që të çojnë në Kala do …

Read More »