Home / Aktivitete (page 10)

Aktivitete

Panairi i artizaneve

Sot u organizua panairi i promovimit të vlerave të Beratit nga artizanë beratas në shëtitoren e qytetit. Ky aktivitet u mundësua nga bashkëpunimi i shumë institucioneve dhe partnerëve te ndryshem. Peshen kryesore e kishte Qendra e artizanatit”Margarita”,Shkolla e mesme profesionale Kristo Isak ,Shkolla e mesme profesionale Stiliano Bandilli si dhe …

Read More »

Takimi per skemen e ndihmes ekonomike

  Bashkia Berat nepermjet strukturave te Sherbimit Social eshte perpjekur te njohe te gjitha shqetesimet e te jete sa me afer problematikes se familjeve ne nevoje, personave me aftesi te kufizuar, grave k/familjare, femijve, moshes se trete dhe komuniteteve rome e egjyptiane. Ne do te deshironim qe numri i atyre …

Read More »

Ceremonia e dekretimit nga Presidenti i Republikes

Me rastin e 18 Prillit, Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve, Bashkia Berat ka organizuar një ceremoni me rastin e dekretimit nga Presidenti i Republikës Z.Bujar Nishani të disa personaliteteve të spikatura të Beratit në fushën e ruajtjes dhe promovimit të trashëgimisë kulturore.   Janë nderuar nga Presidenti :   …

Read More »

Vizita e Presidentit te Republikes z.Bujar Nishani ne Bashkine Berat

Me rastin e Dites Nderkombetare te Monumenteve dhe Siteve,Presidenti i Republikës Z. Bujar Nishani ka zhvilluar një takim zyrtar në Bashkinë Berat me z. Petrit Sinaj Kryetarin e Bashkisë Berat dhe perfaqesues te Bashkise Berat ku u njoh nga Kryetari i Bashkise me projektet e zhvillimit te qytetit dhe më …

Read More »

Vizitat e Kryetarit te Bashkise me rastin e Festes se Pashkeve

Me rastin e Festes se Pashkeve, Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj i shoqeruar nga  Kryetarja e Keshillit Bashkiak znj.Nikoleta Manka, n/kryetaret znj. Teuta Muçogllava, z.Çlirim Brisku, Sekretari i Pergjithshem z.Gezim Zema dhe stafi i Bashkise uruan per festen e Pashkeve Motrat Katolike tek Shkolla”Ylli i Mengjesit” dhe Imzot Ignat Triantis …

Read More »

Inaugurimi i Zyres Me Nje Ndalese

Është përuruar Zyra me Një Ndalesë në Bashkinë Berat, e cila shënon nje hap cilësor ne ofrimin e shërbimeve qytetareve dhe bizneseve.   Në Zyrë do të ofrohen 63 shërbime administrative (informacion, dokumentin, kërkesë-ankesa,leje licenca, shërbime sociale,kërkesa administrative) Së shpejti shërbimi do shtrihet edhe në  katër njësitë administrative të Bashkisë …

Read More »

Ekspozita “Tokë”

Nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë  Berat Z. Petrit Sinaj dhe me mbështetjen e Zyrës së OSBE në Shqipëri, u çel sot në  Galerinë e Arteve  ‘’Edward Lear’’ Ekspozita  ‘’ TOKË’’ me punime nga pedagogë të Universitetit të Arteve të Tiranës në të cilën u paraqiten 22 punime të artit bashkohor . Të …

Read More »

Bordi i Drejtorëve të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim( BERZH) zhvillon një takim me Kryetarin e Bashkisë Berat z. Petrit Sinaj

Bordi i Drejtorëve të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim( BERZH) zhvillon një takim me Kryetarin e Bashkisë Berat  z. Petrit Sinaj. Përfaqësuesi Bordit të Drejtorave z.Dragoş Andrei : ‘’BERZH do tëvazhdojë programin e investimeve në fushën e turizmit, nëpërmjet mbështetjes së biznesit privat dhe investimeve publike në këtë sektor’’.   …

Read More »

Promovimi i librit te autorit Ndricim Kulla

Bashkia Berat,Qendra Kulturore,organizoi dje ne Pallatin e Kultures”Margarita Tutulani”promovimin e kolanes se  librave te studiuesit,akademikut z.Ndriçim Kulla,nen kujdesin e kryetarit te bashkise z,Petrit Sinaj. Merrnin pjese miq te librit,poete,shkrimtare,artiste,nxenes te shkollave te mesme,etj..Ishin te pranishem Kryetari i Bashkise z. Petrit Sinaj,nenkryetari i Bashkise z. Çlirim Brisku,sekretari i pergjithshem z,Gezim Zema.Ne …

Read More »

Bashkia Berat prezantohet në Turqi në takimin e Qyteteve Historike të Ballkanit

Bashkia Berat prezantohet në Turqi në takimin e Qyteteve Historike të Ballkanit Në Bashkinë Eseler ( Stamboll ) në Turqi u organizua në datat 21-24 Mars 2017 takimi iQyteteve Historike të Ballkanit. Tema e takimit ishte ‘’ Uji si element i qytetërimeve të hershme’’.Aktiviteti evokoi vlerat e hershme të qytetërimeve …

Read More »