Home / Aktivitete

Aktivitete

Projekti i Menaxhimit te mbetjeve te ngurta

Në sallën e mbledhjeve të Bashkisë së Beratit u zhvillua sot një takim i Komitetit Drejtues të Projektit të Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta, Qarku Berat. Ishin të pranishëm përfaqësuesja e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjetikës, znj. Lindita Sotiri, Kryetari i Bashkisë së Beratit, z. Petrit Sinaj, Kryetari i Bashkisë …

Read More »

Pritja e delegacionit japonez

Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, priti sot një delegacion të lartë japonez të kryesuar nga z. Jun Saito, Ambasador i Ngarkuar me Punë për Ballkanin Perëndimor dhe Zëvendësdrejtor i Përgjithshëm në zyrën e Evropës në Ministrinë e Jashtme Japoneze, znj. Onodera, Përgjegjëse për Shqipërinë në Ministrinë e Jashtme Japoneze, …

Read More »

Pritja e ambasadorit rus

Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, priti sot një delegacion të lartë japonez të kryesuar nga z. Jun Saito, Ambasador i Ngarkuar me Punë për Ballkanin Perëndimor dhe Zëvendësdrejtor i Përgjithshëm në zyrën e Evropës në Ministrinë e Jashtme Japoneze, znj. Onodera, Përgjegjëse për Shqipërinë në Ministrinë e Jashtme Japoneze, …

Read More »

Koncert festiv

Qendra Kulturore “Margarita Tutulani” promovoi sot me një koncert festiv këngën dhe vallen popullore qytetare beratase nën interpretimin e talenteve të rinj, që do të trashëgojnë dhe zhvillojnë më tej këtë vlerë të çmuar artistike të qytetit tonë. Ky koncert u moderua nga regjisori Shpetim Dyrmishi, nën drejtimin muzikor dhe …

Read More »

Urimet per Krishtlindjen

Me rastin e Krishtlindjes, Kryetarja e Këshillit Bashkiak, znj. Nikoleta Manka, Nënkryetarja e Bashkisë, znj. Afize Skendo dhe një pjesë e stafit të Bashkise, bënë vizita në Mitropolinë e Beratit, ku u pritën nga Hiresia e Tij, Imzot Ignat Triantis, dhe në Kishën e Shën Lukës, ku u pritën nga …

Read More »

Bashkia Berat dhurata per familjet ne nevoje

Në prag të festave të fundvitit, Bashkia e Beratit në bashkëpunim me donatorë të ndryshëm dhuruan sot 140 pako ushqimore për njerëzit më në nevojë të qytetit të Beratit dhe të Njësive Administrative. Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, uroi që viti 2019 të sjellë mundësi më të mira për …

Read More »

Dhurata per nxenesit e dalluar

Në sallën e konferencave të Bashkisë u organizua sot takimi me nxënësit e dalluar të shkollave 9 – vjeçare. Ishin të pranishëm në këtë aktivitet Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, punonjës të institucionit të Bashkisë, prindër, mësues dhe nxënës të shkollave. Në fjalën e tij përshëndetëse Kryetari i Bashkisë …

Read More »

SOFRA BERATASE

Ditën e djeshme Bashkia e Beratit organizoi aktivitetin “SOFRA BERATASE 2019”. Sofra beratase mirëpriti personalitete me kontribut të spikatur në jetën e qytetit gjatë vitit që lamë pas, si dhe personalitete të rëndësishme të cilat i përkasin jetës publike, biznesit si dhe organizatave jofitimprurëse. Gjatë aktivitetit u shpërndanë çmimet “Njeriu …

Read More »

 MZSH, SEANCA TRAJNIMI ME MËSUES DHE NXËNËS TË SHKOLLAVE

Drejtoria e MZSH – së, gjatë kësaj periudhe ka zhvilluar seanca trajnimi me mësues dhe nxënës të shkollave 9 – vjeçare të qytetit, për masat e mbrojtjes nga zjarri dhe trajnime të ndryshme për raste emergjente. Drejtoresha e MZSH – së, Mimoza Xhani, vëzhgoi nga afër realizimin e këtyre seancave. …

Read More »

Projekti “Greenback 2”

U zhvillua sot takimi për prezantimin e projektit “Greenback 2”, mbi përdorimin efektiv të remitancave të emigrantëve, ku Berati është përzgjedhur si një nga bashkitë pilote. Projekti financohet nga Banka Boterore dhe ambasada e Zvicrës dhe zbatohet në bashkëpunim me Bashkinë e Beratit dhe Bankën e Shqipërisë. Në takim morën …

Read More »