Home / Activities

Activities

Takimi me te rinjte

“Qyteti po kumbon sot me zërin tonë”, “ Ky është qyteti më i bukur në botë”, “Unë do kthehem në qytetin tim pas studimeve, sepse ne i përkasim atij”, “Ne kemi fuqinë për të qenë lokomotiva e ndryshimit të qytetit” “13 shtatori: shembull i forcës së të rinjve dhe dashurisë …

Read More »

Dita e pare e shkolles

Nxënësit e gjimnazit “Babë Dudë Karbunara”, do të bëhen shumë shpejt me shkollë të re! 🤗 🆕🔜 Në ditën e parë të mësimit, ndava me ta, këtë lajm fantastik 🤩. Kjo shkollë, shumë shpejt do të jetë me kushtet dhe standardet që meritojnë nxënësit dhe mësuesit! 🏫   Duke ju …

Read More »

Aktiviteti me femijet

Ky 75 vjetor Çlirimi e mori esencën e plotë ❤ të festimeve pas këtij rrethi magjik 💫me vogëlushë, të cilët janë e tashmja e këtij qyteti. Vëmendja dhe angazhimi jonë 💪 është maksimal për plotësimin e nevojave të tyre, duke nisur që nga rikonstruksioni i ambjenteve tek standardizimi i mësimdhënies …

Read More »

Festa e Miqesise

Bashkia e Beratit në bashkëpunim me “Connext” sjell në qytet: “Festën e Miqësisë” .  Çdo natë muzikë me këngëtarët më në zë të momentit. Gjergj Kacinari, Renis Gjoka, Kejsi Tola, Anxhela Peristeri, Mateus Frroku, Landi Kademi, Orgesa Zaimi, Urban Band, Marsela Cibukaj do të performojnë përgjatë 5 netëve   Mbrëmje festive nën …

Read More »