Home / Të Reja / Berati prezantohet në pavionin Shqiptar të Bienales së Venecias

Berati prezantohet në pavionin Shqiptar të Bienales së Venecias

Pavioni shqiptar u prezantua ne Biennalen e Venecias 29 Gusht- 29 Nentor 2012 me temen “In Heritage”
Pavioni u ekspozua ne Palazzio Zorzi, atje ku jane vendosur edhe zyrat e UNESCO-s
Ne pavionin shqiptar u paraqiten projekte te zonave historike te disa qyteteve e nder to edhe Berati.
Ishin dy projekte te cilat paraqiten qytetin e Beratit:
Projekti “Prerje arkitektonike e zones historike te qytetit te Beratit” – Punuar nga Ark. Rezarta Pilafi dhe Ark. Gjergj Bakallbashi dhe projekti tjeter “Rivitalizimi i Akropolit ne Kala”

Home / News @en / Projects from Berat exhibited in the Albanian Pavilion of Venice Biennal

Projects from Berat exhibited in the Albanian Pavilion of Venice Biennal

The Albanian Pavilion was presented in the Venice Biennial from 29 August to 29 November 2012. In the Albanian pavilion were presented projects from the city of Berat and its core historic center.