Home / Aktivitete / Bashkia Berat dhurata per familjet ne nevoje

Bashkia Berat dhurata per familjet ne nevoje

Në prag të festave të fundvitit, Bashkia e Beratit në bashkëpunim me donatorë të ndryshëm dhuruan sot 140 pako ushqimore për njerëzit më në nevojë të qytetit të Beratit dhe të Njësive Administrative. Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, uroi që viti 2019 të sjellë mundësi më të mira për këto familje dhe shpresë për të ardhmen e tyre.