Home / Të Reja nga Sociale / 8 Prill, Dita Nderkombetare e Romëve

8 Prill, Dita Nderkombetare e Romëve

Me rastin e Dates 8 Prill, ne ish-tregun Industrial u zhvilluan nje sere aktivitetesh me rastin e 8 Prilit, Ditës Ndërkombëtare te Romëve. Djem dhe vajza  të reja nga Komuniteti Romë u dhuruan spektatoreve mjaft keneaqesi me vallet, kenget dhe recitimet e tyre.