Daily Archives: 12/09/2022

Festa e Roshnikut

Atmosferë e ngrohtë nga “Festa e Roshnikut” Panairi agroturistik 🥘, produktet e jashtëzakonshme të zonës, muzikë, valltarë e lojëra për fëmijë e ben këtë festë fantastike për turistët dhe të gjithë pjesmarrësit 😊 #BeratiiAktiviteteve🤍

Read More »