Home / 2022 / August

Monthly Archives: August 2022

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE PUNONJËS NË POLICINË E BASHKISË SË BERATIT

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE         PUNONJËS NË POLICINË E BASHKISË SË BERATIT Në mbështetje të ligjit nr.139/2015, “Për vetëqeverisjen vendore”, të ligjit nr.8224, datë 15.05.1997 “Për organizimin dhe funksionimin e Policisë së Bashkisë dhe Komunës”,i    ndryshuar, nenit 11 të Rregullores së Brendshme “Tip” të policisë …

Read More »

Investimet në lagjen “Çlirim” në rajonin nr 1.

Nuk do të lihet asnjë pas dore🖐 Lagjet e Beratit kanë shumë kohë që nuk shohin asnjë investim që ndryshojnë plotësisht realitetin. Gjejmë shpesh pallate të amortizuara duke i dhënë pamjen e lagjeve të harruara. Tashme kjo po ndryshon! 💪 Radha sot është e lagjes Çlirim në rajonin nr 1. …

Read More »

Shfaqja “PA FAJ” 🎭

Mbrëmje e jashtëzakonshme me shfaqen “PA FAJ”🎭, një nga dramat më të bukura e të ndjera ardhur në Berat nga aktorët Ina Nallbani, Xhejni Fama, Mimoza Marjanaku, Marvin Tafaj dhe Gjergj Doçi. #BeratiiAktiviteteve

Read More »