Home / 2022 / June / 10

Daily Archives: 10/06/2022

Festivali Mbarëkombëtarë i Teatrit për Fëmijë

NATA E MADHE 🤍 Mbyllëm sot me sukses të jashtëzakonshëm Festivalin Mbarëkombëtarë të Teatrit për Fëmijë @1mbi1dritaret 🙏 Shumë suksese të gjitha qyteteve pjesmarrëse dhe fëmijëve të talentuar 🤗 Juria vlerësoi me çmimin e 1️⃣ fëmijët e @bashkia_korce_ me shfaqen “Një ngjarje e pazakontë”, çmimin 2️⃣ fëmijët e @bashkiadurres dhe …

Read More »