Home / 2022 / June / 06

Daily Archives: 06/06/2022

NJOFTIM FITUESI ME PROCEDURËN E NGRITJES NË DETYRË  NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË E TË MESME DREJTUESE

NJOFTIM FITUESI ME PROCEDURËN E NGRITJES NË DETYRË  NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË E TË MESME DREJTUESE            Drejtor  në Drejtor në Drejtorinë e Turizmit dhe Aktiviteteve Në zbatim të nenit , 26  të Ligjit Nr. 152/2013, “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, si dhe të Kreut III, të Vendimit Nr. …

Read More »