Daily Archives: 08/09/2021

FESTA E ROSHNIKUT

Atmosferë e mrekullueshme nga “Festa e Roshnikut”. Produktet e zonës, muzikë, vallet dhe lojërat e bën këtë festë fantastike për turistët dhe të gjithë pjesmarrësit #BeratiiAktiviteteve

Read More »