Home / 2021 / July / 27

Daily Archives: 27/07/2021

Njoftim per mbledhjen e Keshillit Bashkiak date 30.07.2021

Ju nioftojme se ditën e Premte  më datë 30.07.2021 .ora 11:00 do të zhvillohet mbledhia e rradhes së Këshillit Bashkiak, e thirrur nga Kryetari i Këshillit në bazë të ligjit 139/2015, neni 53 pika 4, me këtë rend dite: Relacion dhe Projektvendim: Mbi përdorimin e fondit të Shërbimit Social, mbështetje …

Read More »