Home / 2021 / June / 09

Daily Archives: 09/06/2021

Njoftim

  Specialist i Turizmit dhe Trashëgimisë Kulturore në Sektorin e Turizmit , Drejtoria e Turizmit dhe Aktiviteteve, NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist)     Lloji i diplomës “Trashegimi kulturore/ Hoteleri- Turizm /Histori/Gjeografi /Arkeologji” Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”   Në zbatim …

Read More »