Home / 2021 / June / 02

Daily Archives: 02/06/2021

Njoftim-Vend i lirë pune

1.Përgjegjës  Sektori për Menaxhimin e Mbetjeve, Drejtoria e Emergjencave Civile, Pronave, Transportit dhe Shërbimeve. Shpallja ,Pergjegjes per Menaxhimin e Mbetjeve ​

Read More »