Home / 2021 / January / 11

Daily Archives: 11/01/2021

Ka nisur puna për Bypass-in e ri të qytetit

Ka Nisur puna për një tjetër investim madhor që qytetarët e Beratit e meritojnë prej kohësh. Bëhet fjalë për Bypass-in e ri të qytetit, segmentin prej 4.2 kilometër i cili nis në fillim të rrugës “Santa Lucia” (Stadiumi i Vjetër) dhe përfundon në kufi me Bashkinë Poliçan, (Stacioni i fundit …

Read More »